Terug naar careers

Advocaten

Toegegeven, bij Ysquare stellen we hoge eisen. Aan de kwaliteit van ons werk, en dus ook aan de mensen in ons team. Dat betekent dat we op zoek zijn naar scherpe geesten. Ambitieuze advocaten met zo’n drie tot acht jaar werkervaring in een brede (internationale) procespraktijk binnen de top van de markt. Heb je minder of net wat meer werkervaring, maar ben je ervan overtuigd dat Ysquare beter en leuker wordt met jou erbij, stop dan niet met lezen. Ook dan komen we namelijk graag in contact om te onderzoeken of we een match zijn.

Slider image 1
Slider image 2

Wat zoeken wij in een advocaat?

Iemand die…

 • ijzersterk is op de inhoud en er enthousiast van wordt om zich telkens weer in nieuwe materie te verdiepen
 • deze materie weet te vertalen naar krachtige en gestructureerde (proces)stukken of goed doordachte en pragmatische adviezen
 • plezier beleeft aan samenwerken en aan inhoudelijke discussies, maar zo nodig ook zelfstandig kan werken
 • standpunten overtuigend mondeling kan toelichten
 • de wensen van (buitenlandse) cliënten doorziet en begrijpt
 • uit eigen beweging kansen en problemen signaleert, oplossingen aandraagt en actie onderneemt
 • de uitgesproken ambitie heeft om verder te leren en met ons mee te groeien
 • het leuk vindt om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en positionering van Ysquare
 • in is voor gezelligheid
 • gevoel voor humor en een gezond relativeringsvermogen heeft
 • zich niet laat afschrikken door deze wensenlijst en zin heeft in een volgende stap in zijn of haar carrière

Wat mag je van ons verwachten?

Ysquare opereert in de top van de markt. Naast de uitdaging die je gaat vinden in de vaak complexe, toonaangevende zaken waaraan we werken, wordt er ook ruimte gelaten om je op andere vlakken verder te ontwikkelen. Denk aan het schrijven van een artikel, aan doceren of laat je creativiteit de vrije loop bij het bedenken en uitvoeren van andere plannen. 

Bovendien vinden wij het belangrijk dat je plezier blijft houden in wat je doet. Voor ons betekent dit onder meer dat er vrijheid en flexibiliteit moet zijn om je eigen werk in te delen. We zien elkaar graag op kantoor, maar soms komt het nu eenmaal beter uit om vanuit huis te werken, of buiten de standaard kantooruren, zodat je op andere momenten de mogelijkheid hebt om het thuisfront en je sociale omgeving aandacht te geven. En na een drukke periode moet er natuurlijk ook ruimte zijn om de batterij weer op te laden. Zo blijft het leuk.

Hoe kan ik solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en word je enthousiast van de gedachte om bij Ysquare te gaan werken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Stuur je motivatie, CV, cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en) naar careers@ysquare.nl.

Eerst koffie?

Meer weten over Ysquare en de mensen die er werken?

Eerst informeel kennismaken kan natuurlijk ook. Stuur een mail met toelichting naar careers@ysquare.nl en wij brengen je in contact met een van onze advocaten voor een (virtuele) kop koffie.

Slider image 1
Slider image 2