Waarom Ysquare?

Onze focus

Wij behandelen een grote diversiteit aan nationale en internationale geschillen in verschillende sectoren en vertegenwoordigen grote ondernemingen, multinationals en overheden. Ons werk omvat onder meer collectieve acties, (internationale) arbitrage en vernietigings- en tenuitvoerleggingsprocedures, procedures bij de Ondernemingskamer en uiteenlopende contractuele en buitencontractuele geschillen.

Meer voorbeelden van de zaken die wij doen, zijn te vinden in onze persoonlijke profielen. Geen zaak die wij aannemen is hetzelfde. Dat is precies wat wij leuk vinden en waar onze kracht ligt.

Onze manier van werken

Cliënten kunnen rekenen op nauwe samenwerking, aandacht en betrokkenheid. Wij willen begrijpen waar een zaak over gaat en welke belangen er spelen, niet alleen de juridische, maar ook de commerciële of politieke. Een zaak wordt bij Ysquare behandeld door de advocaten bij wie de zaak het beste past, gelet op ervaring en de aard van de zaak. Ook de advocaat die eindverantwoordelijke is voor het dossier blijft steeds actief betrokken.

Onze cultuur

Bij Ysquare maken samenwerking en individuele ontwikkeling onderdeel uit van de cultuur. Een kantoor zonder bureaucratie, waar we talent, diversiteit en ambitie koesteren, en erkennen dat het leven flexibiliteit vereist. We creëren ook voldoende ruimte om relevante nevenactiviteiten te kunnen ontplooien. Dit is een van de manieren waarop we persoonlijke en professionele groei willen aanmoedigen en faciliteren.

De inhoud en de kwaliteit van ons werk staan uiteraard bovenaan, maar tegelijkertijd zorgen we voor een goede werksfeer binnen het team


Meer weten? Neem contact met ons op