Ysquare heeft de ambitie om in de komende jaren uit te groeien tot een kantoor van circa 20 advocaten. Om invulling te geven aan deze groei gaan wij graag in gesprek met jonge, getalenteerde advocaten, liefst met drie tot zes jaar werkervaring in de internationale proces- en arbitragepraktijk. Ook bieden wij ambitieuze rechtenstudenten de mogelijkheid om mee te draaien in onze praktijk. Dit kan door middel van een stage van twee maanden of als studerend medewerker voor één of twee dagen per week gedurende een langere periode.

Wat mag je van ons verwachten? Ysquare opereert in de top van de markt. Naast de uitdaging die je gaat vinden in de vaak complexe, toonaangevende zaken waaraan we werken, wordt er ook ruimte gelaten om je op andere vlakken verder te ontwikkelen. Denk aan het schrijven van een artikel, aan doceren of laat je creativiteit de vrije loop bij het bedenken en uitvoeren van andere plannen. 

Bovendien vinden wij het belangrijk dat je plezier blijft houden in wat je doet. Voor ons betekent dit onder meer dat er vrijheid en flexibiliteit moet zijn om je eigen werk in te delen. We zien elkaar graag op kantoor, maar soms komt het nu eenmaal beter uit om vanuit huis te werken, of buiten de standaard kantooruren, zodat je op andere momenten de mogelijkheid hebt om het thuisfront en je sociale omgeving aandacht te geven. En na een drukke periode moet er natuurlijk ook ruimte zijn om de batterij weer op te laden. Zo blijft het leuk. 

Meer weten? Lees verder over de mogelijkheden bij Ysquare door in het menu hiernaast te klikken op de categorie die op jou van toepassing is.